icon face normal

icon instragram normal

Besøk oss

Otto Treider Private Gymnas holder til i moderne og sentrale lokaler i Nedre Vollgate 8 i Oslo sentrum, mellom Stortinget og Akershus Festning. Det er umiddelbar nærhet til tog (Nationaltheateret/Oslo S), T-bane (Stortinget), buss, trikk og båt.

Vi tar gjerne imot skoleklasser og enkeltelever for omvisning - ta kontakt med oss på tlf 24 14 44 40 eller send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du er også velkommen til å prøve en skoledag på Otto Treider Private Gymnas - dette kan du lese mer om her.

Vi arrangerer dessuten “åpen dag” flere ganger i løpet av våren. Dette annonserer vi blant annet på Facebook, så følg gjerne Otto Treider på facebook.

 

 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg valgte Otto Treider Private Gymnas fordi jeg hadde lyst til å kombinere håndball med skole. Jeg hadde tre veldig fine år, hvor jeg hadde dyktige og hyggelige lærere, i tillegg til at jeg skaffet meg mange gode venner. Klassene var sammensveiset og jeg opplevde et veldig godt skolemiljø.

  I dag studerer jeg økonomi og administrasjon på Høgskolen i Oslo og Akershus. Jeg føler absolutt at Otto Treider Private Gymnas ga meg et godt grunnlag, og flere av studieteknikkene som jeg lærte bruker jeg fortsatt i dag. I tillegg spiller jeg håndball for Bækkelaget i Grundigligaen, så skolen har vært en stor bidragsyter til både studier og håndballkarrieren min”.

  - Kristian Rammel
 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg er veldig fornøyd med mine tre år på Otto Treider Private Gymnas. Skolen er liten og alle kjenner alle. Det ga meg trygghet og samholdet var godt. Lærerne var veldig motiverende og dyktige, og viste oss viktigheten av en utdanning og hvilke muligheter som finnes.

  Etter tre år på Otto Treider Private Gymnas tok jeg en Bachelor i Økonomi ved HiOA, og studerer nå en 2-årig Master i Supply Chain Management ved Universitetet i Lund i Sverige”.

  - Linda C. Osmark