icon face normal

icon instragram normal

Trivsel

Otto Treider Private Gymnas er en relativt liten skole med kort avstand mellom elevene og skolens personale. Dette ser vi som viktig for å kunne skape et godt og hyggelig læringsmiljø. Trivsel og gode resultater henger sammen, og Otto Treider Private Gymnas kan vise til svært høy trivsel blant både elever og lærere.

Skolen har en rådgiver som hjelper elever med problemer av sosial eller pedagogisk art og samarbeider også med skolens helsesøster om elevoppfølging. Helsesøstertjenesten er en lovpålagt tjeneste i henhold til Lov om kommunale helse- og omsorgstjenester. I Oslo sorterer dette under bydelsoverlegene og det er Bydel St Hanshaugen som bemanner helsesøsterstillingen på Otto Treider Private Gymnas. Skolens helsesøster heter Ina Takle Renskaug og er vanligvis til stede på skolen på onsdager. Hun treffes også på telefon 982 65 312 eller epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

 

nullmobbing small gul

 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg valgte Otto Treider Private Gymnas fordi jeg hadde lyst til å kombinere håndball med skole. Jeg hadde tre veldig fine år, hvor jeg hadde dyktige og hyggelige lærere, i tillegg til at jeg skaffet meg mange gode venner. Klassene var sammensveiset og jeg opplevde et veldig godt skolemiljø.

  I dag studerer jeg økonomi og administrasjon på Høgskolen i Oslo og Akershus. Jeg føler absolutt at Otto Treider Private Gymnas ga meg et godt grunnlag, og flere av studieteknikkene som jeg lærte bruker jeg fortsatt i dag. I tillegg spiller jeg håndball for Bækkelaget i Grundigligaen, så skolen har vært en stor bidragsyter til både studier og håndballkarrieren min”.

  - Kristian Rammel
 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg er veldig fornøyd med mine tre år på Otto Treider Private Gymnas. Skolen er liten og alle kjenner alle. Det ga meg trygghet og samholdet var godt. Lærerne var veldig motiverende og dyktige, og viste oss viktigheten av en utdanning og hvilke muligheter som finnes.

  Etter tre år på Otto Treider Private Gymnas tok jeg en Bachelor i Økonomi ved HiOA, og studerer nå en 2-årig Master i Supply Chain Management ved Universitetet i Lund i Sverige”.

  - Linda C. Osmark