icon face normal

icon instragram normal

Drømmetur til Nærsnes!

torsdag, 21 september 2017 18:22

Årets nye Vg1-elever har hatt den tradisjonelle overnattingsturen til idylliske Strandheim leirsted på Nærsnes ved Oslofjorden.

De medfølgende lærerne forteller om utrolig hyggelige og disiplinerte elever som det var en sann fryd å dra på tur med!

Fra lærernes referat sakser vi også:
"Vi hadde to fine dager på Nærsnes. Intens fotballkamp, hvor resultatet til slutt ble 10-9.
Det var mange elever som koste seg på sjøen, de eneste bølgene som kom var fra danskebåten. Ellers var det havblikk. De tøffeste tok seg også et bad."

Og:
"På kvelden var det quiz og sosial sammenkomst rundt bålet. Jentegruppen Candy Kings vant begge quizene på kvelden, samt rebusløpet på morgenen dagen etter!"

Bildene ser absolutt ut til å bekrefte lærernes positive inntrykk!

 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg valgte Otto Treider Private Gymnas fordi jeg hadde lyst til å kombinere håndball med skole. Jeg hadde tre veldig fine år, hvor jeg hadde dyktige og hyggelige lærere, i tillegg til at jeg skaffet meg mange gode venner. Klassene var sammensveiset og jeg opplevde et veldig godt skolemiljø.

  I dag studerer jeg økonomi og administrasjon på Høgskolen i Oslo og Akershus. Jeg føler absolutt at Otto Treider Private Gymnas ga meg et godt grunnlag, og flere av studieteknikkene som jeg lærte bruker jeg fortsatt i dag. I tillegg spiller jeg håndball for Bækkelaget i Grundigligaen, så skolen har vært en stor bidragsyter til både studier og håndballkarrieren min”.

  - Kristian Rammel
 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg er veldig fornøyd med mine tre år på Otto Treider Private Gymnas. Skolen er liten og alle kjenner alle. Det ga meg trygghet og samholdet var godt. Lærerne var veldig motiverende og dyktige, og viste oss viktigheten av en utdanning og hvilke muligheter som finnes.

  Etter tre år på Otto Treider Private Gymnas tok jeg en Bachelor i Økonomi ved HiOA, og studerer nå en 2-årig Master i Supply Chain Management ved Universitetet i Lund i Sverige”.

  - Linda C. Osmark