icon face normal

icon instragram normal

PC-ordning

Du som skal begynne i Vg1 på Otto Treider Private Gymnas må sørge for å skaffe deg en bærbar datamaskin til skolestart. Du kan enten bruke den bærbare datamaskinen (PC eller Mac) du har fra før eller leie en bærbar datamaskin gjennom skolen. Skolen tilbyr en subsidiert leie av en PC-modell som vil dekke dine behov i det daglige skolearbeidet gjennom alle 3 år. Årlig leiebeløp tilsvarer den laveste stipendsatsen for utstyrsstipendet fra Lånekassen. Etter 3 år vil du få tilbud om å overta den bærbare datamaskinen uten ytterligere betaling. Alle elever ved Otto Treider Private Gymnas får gratis lisens for Office 365.

 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg valgte Otto Treider Private Gymnas fordi jeg hadde lyst til å kombinere håndball med skole. Jeg hadde tre veldig fine år, hvor jeg hadde dyktige og hyggelige lærere, i tillegg til at jeg skaffet meg mange gode venner. Klassene var sammensveiset og jeg opplevde et veldig godt skolemiljø.

  I dag studerer jeg økonomi og administrasjon på Høgskolen i Oslo og Akershus. Jeg føler absolutt at Otto Treider Private Gymnas ga meg et godt grunnlag, og flere av studieteknikkene som jeg lærte bruker jeg fortsatt i dag. I tillegg spiller jeg håndball for Bækkelaget i Grundigligaen, så skolen har vært en stor bidragsyter til både studier og håndballkarrieren min”.

  - Kristian Rammel
 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg er veldig fornøyd med mine tre år på Otto Treider Private Gymnas. Skolen er liten og alle kjenner alle. Det ga meg trygghet og samholdet var godt. Lærerne var veldig motiverende og dyktige, og viste oss viktigheten av en utdanning og hvilke muligheter som finnes.

  Etter tre år på Otto Treider Private Gymnas tok jeg en Bachelor i Økonomi ved HiOA, og studerer nå en 2-årig Master i Supply Chain Management ved Universitetet i Lund i Sverige”.

  - Linda C. Osmark