icon face normal

icon instragram normal

Slik søker du

 • Fyll ut og send inn elektronisk søknadsskjema. Kopi av vitnemål eller siste terminkarakter må vedlegges. NB! De som søker på grunnlag av terminkarakterer, må ettersende kopi av vitnemål, kompetansebevis eller karakterutskrift så snart dette foreligger.

 • Dersom du får tilbud om plass, vil du bli bedt om å betale innmeldingsavgiften på kr 2.000.

 • Søkere som betaler innmeldingsavgift vil motta bekreftelse på skoleplass.

 • Betalt innmeldingsavgift vil gå til fradrag i skolepengene for elever som har tiltrådt undervisningen.

 • Kvalifiserte søkere som ønsker det vil få tilbud om veiledningssamtale med skolen.
 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg valgte Otto Treider Private Gymnas fordi jeg hadde lyst til å kombinere håndball med skole. Jeg hadde tre veldig fine år, hvor jeg hadde dyktige og hyggelige lærere, i tillegg til at jeg skaffet meg mange gode venner. Klassene var sammensveiset og jeg opplevde et veldig godt skolemiljø.

  I dag studerer jeg økonomi og administrasjon på Høgskolen i Oslo og Akershus. Jeg føler absolutt at Otto Treider Private Gymnas ga meg et godt grunnlag, og flere av studieteknikkene som jeg lærte bruker jeg fortsatt i dag. I tillegg spiller jeg håndball for Bækkelaget i Grundigligaen, så skolen har vært en stor bidragsyter til både studier og håndballkarrieren min”.

  - Kristian Rammel
 • Hva sier våre tidligere elever om Otto Treider Private Gymnas?

  ”Jeg er veldig fornøyd med mine tre år på Otto Treider Private Gymnas. Skolen er liten og alle kjenner alle. Det ga meg trygghet og samholdet var godt. Lærerne var veldig motiverende og dyktige, og viste oss viktigheten av en utdanning og hvilke muligheter som finnes.

  Etter tre år på Otto Treider Private Gymnas tok jeg en Bachelor i Økonomi ved HiOA, og studerer nå en 2-årig Master i Supply Chain Management ved Universitetet i Lund i Sverige”.

  - Linda C. Osmark