icon face normal

icon instragram normal

×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke laste bruker med id: 490

Et nytt kapittel er avsluttet!

fredag, 21 juni 2019 21:44

Så er et nytt skoleår slutt.

Torsdag 20. juni var det høytidelig avslutning på Gamle Museet. Som i fjor var programmet todelt: Først et felles program med alle skolens elever. Deretter var det en egen tilstelning for Vg3-elevene og deres foresatte.

Alle klassene ble gjort stas på. Alle fikk gode ord med seg fra kontaktlærere. I hver klasse ble også én spesiell elev premiert som "Klassens elev" - en utmerkelse gitt av klassens lærere i lærerråd.

Det ble sanginnslag og, selvsagt, det obligatoriske innslaget, "Treidersangen" - den eneste sangen i Norge som er gjenstand for årlig revisjon! Representanter for elevrådet holdt humoristiske og tankevekkende innlegg.

Hver av idrettstilbudene kåret også sine "Årets idrettselever". Dette er vinnere som er plukket ut av alle trenere og instruktører på våre idrettstilbud, dans, innebandy, håndball, fotball og basistrening.

Kveldens høydepunkt var tildeling av utmerkelsen "Skolens beste elev 2019". I år var det utrolig jevnt mellom to kandidater og små desimaler avgjorde. Vinneren har 21 seksere på sitt vitnemål fra realfagslinja!

Vi takker alle våre elever for skoleåret som er gått og ønsker våre avgangselever lykke til videre i livet!

Husk: Give the ones you love wings to fly, roots to come back and reasons to stay.

GOD SOMMER!